ARCHIEF
  Samsung  
Start
 

 
Start
Omhoog
Winnaars 2006
Nominaties 2006
Inzendingen 2006
Vorige winnaars
Reglement
FAQ
archief
Contactgegevens
ZORRA
archief site

 

  Omhoog ] Commentaar Samsung ] Video 2,5 Mb ] Video 4,9 Mb ]
 

Samsung Ultra Edition

"Beeld je in..."
Beschrijving
Mannelijke voice over zegt: "Beeld je in dat je op twee plaatsen te gelijk bent en je twee dingen tegelijk doet. Beeld je in zoveel meer te doen met minder. Met de nieuwe Samsung Ultra Edition is het niet moeilijk je dat in te beelden". 
Beelden volgen elkaar in snel tempo op. In het openingsshot bevinden we ons in een open en licht kantoorgebouw. Rond de tafel zijn mannen en vrouwen aan het onderhandelen.
In het volgende shot zien we een man terwijl hij gesticulerend spreekt. In splitscreen zien we vier keer in zij aanzicht de ultradunne telefoon. De splitscreens veranderen voortdurend van inhoud. We zien een hand die de telefoon bedient. De vrouw die aan het hoofd zit van de vergadertafel neemt haar telefoon op. Nogmaals een overzicht van de vergaderzaal. De vrouw wijst naar een televisiescherm.
Dan bevinden we ons op een exotische plaats. Iemand wandelt voorbij en tegelijk zien we in splitscreen een Aziatisch koppel op een boot. De vijf splitscreens wisselen op nieuw snel van beeldinhoud. Een palm, een lachend gezicht, het voorsteven van een boot, reizigers op de boot. Op de boot zien we een man met zijn telefoon in zijn hand. We zien de letters The Ultra Editon tegen een achtergrond van wolken verschijnen. 
De T van Ultra verandert in de gsm, uit deze gsm schuiven de twee andere modellen te voorschijn. Het eindbeeld toont het logo van Samsung op een zwarte achtergrond.

Type: tv-reclame
Periode: september 2006
Adverteerder: Samsung
Agentschap:
2,5 Mb
4,9 Mb
 
Post uw commentaar
   
 
De genomineerden 2006 zijn:
Gespot in 2005-2006
 
De inzendingen waren:
Omhoog
Adecco
AXA
Carrefour
Che
City Glam
Dexia
Dove
Dove
Electrabel
Hewlett Packard
Humo
Hyundai
JBC
Jean-Paul Gaultier
Mars Delight
Microsoft Dynamics
Nieuw in Gent
Nivea Aqua Sensation
NMBS
Oxford
P&V
Pay & Go
Peeceefobie
Samsung
Sandeman
Sprox
De Strijkwinkel
Tefal
Travelcoop
VLD Beveren
 
Uw commentaar:
denk hierbij in termen van vrouw- en/of man vriendelijkheid, het al of niet traditioneel rollenpatroon doorkruisende karakter van de advertentie, de manier waarop vrouwen en mannen evenwaardig in beeld komen, en niet te vergeten... het humorgehalte van de ad.
Ik vind de Samsung reclame...

 


Naam of alias:

 

 
Lees commentaar
 
   
 
Terug naar boven